10 Dec 2020

Covid 19 Agenda Licik Memetakan Semula Dunia

 Ketakutan yang wujud hasil dari kejuruteraan media yang tepat dan rumit kini menjadikan bukan negara bahkan seluruh dunia dalam kancah 'perang' tanpa musuh. Proses pemetaan dunia secara paksa tanpa sempadan kini telahpun berjalan. Arahan WHO..semua arahan WHO. Sop lawak antarbangsa pum dr WHO.

.


Senario yang ada dan setiap pelakon berperanan dengan sangat selamba badak. Proses normalisasi dengan sop lawak antarabangsa diwujudkan dimana2. Dulu kita tuduh orang jadi patung puppet. Kini setiap orang dah jadi puppet ...mantapkan Nee World Order shifting kali ni?

.

Keganjilan dalam laporan media tentang kes dan kematian adalah di adakan. Persepsi yang cuba di implan dalam kepala kita covid 19 virus mematikan. Sedangkan  ramai pakar2 perubatan yang ahli bidang virus menyatakan bahkan mendedahkan sebaliknya. Ironinya apa shj pendedahan yang bersalahan WHO, semua dipadam. Ada pegawai ditarik lesen, diberi tekanan dan sebagainya bagi menghentikan pendedahan kejahatan WHO. Wajah WHO persis hero dunia, dikosmetikkan sebwgitu rupa, menjadi kiblat utama semua dunia perubatan. Mengarutkan? Sedikit masa lagi skala dunia vaksinisasi akan berjalan. Lagi mengarut.

.


Unjuran masalah ekonomi dan kewangan dunia diramal lebih buruk tahun 2021 lebih teruk dari mana-mana zaman sejak PBB ditubuhkan. Walhasil rancangan yang dirangka sekian lama dicepatkan demi kedatangan Dajjal laknatullah. Laporan perubatan palsu menyebabkan kegoncangan ekonomi dunia. Senario kebuluran memuncak..inikah isyarat "kemarau" yang dimaksudkan?

.

Siri ketakutan akan diugrade lagi ke level seterusnya. Covid 19 baru pilot test. Plot seterusnya digambarkan akan menggunakan virus lagi 'ganas' yang katanya bakal disebar melalui rambut. Wallahu'alam.

.

Kita kekal dgn keimanan utuh, hari-hari kita ingatkan diri kita tiada yang lebih dipercayai selain Allah. Banyakkan selawat dan teguh dengannya. Permainan Dajjal tak kemana, kuatkan ingatan kepada Allah dalam gerak dan diam, juga dalam tiap hela nafas keluar masuk.  Kekallah begitu hingga akhir hayat.

YaaRabb....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...