15 Dec 2010

FREEMASON BERTAPAK DI MALAYSIA



Sumber : cacamerba

ni aku nak kupas sket mcm mane freemason dan illuminati mule2 bertapak di tnh air kite yg tercinta nie melalui penjjhan2..aku juga akn kupas tentang bangsa melayu yg istimewa... mende ni agak kompleks dan aku akn cuba trgkan dlm bentuk yg mudah dan senang difahami.. ape yg aku akn trgkn nie agk pnjg sbb mende ni ade bnyk proses.. kalau korg bosan aku fhm sbb ape yg aku kongsi ni bkn lagu bunkface atau dangdut yg dpt hilngkan bosan, ape yg aku kongsi ni adlh ilmu yg masih ramai di antara kite xtaw... so aku rase tgas aku sbgai seorg islam untk sbrkannye..so kalu korg ade something yg x fhm bley la tnye aku.. insya allah aku akn cube jwb ape yg aku taw...

ketika pengaruh Islam semakin lame semakin subur di Asia Tenggara,para pembesar Iblis Illuminati semakin risau dgn prkembangn nie...pd zmn dahulu ktika msyrkt Eroph masih tdk mengetahui tentang dunia Nusantara kecuali dari manuskrip2 purba di perpustakaan diraja iskandariah (Alexandria Library),trdpt banyk mitos tentang dunia sbelah sini....namun Dajjal tlh lama tahu tentang Dunia Melayu ini dan ke mana keturunan Rasullullah s.a.w memulakn kehidupn baru mereka...melalui perjumpaan2 rahsia para penyembah Iblis,Dajjal the antiChrist tlh memaklumkn kpd raja2 Eropah (kerabat diraja Eropah sememangnya diketahui taksub dengan kelompok2 rahsia dan amalan sihir) di dlm 'inner circle' supaya cepat2 membiayai ekspedisi2 ke Timur....tujuannya ialah UNTUK MENCARI SIAPAKAH YG MENGISLAMKN PARAMESWARA DAN RAJA2 MELAYU PURBA DI NUSANTARA....raja2 Eropah pun bertungkus-lumus memajukn teknologi perkapaln mereka dan merekrut ramai anak kapal....ttp yg paling tersohor ialah usaha Raja Manuel I yg menubuhkan Akademi Diraja utk pelayaran laut.

muke raja manuel I yg agak poyo...

begitu juge Ratu Isabella dri Sepanyol yg membiayai ekspedisi Columbus utk mencari jln ke Timur, ke 'Dunia Baru' yg sebenar....sebab itu Columbus dikatakn ggl dlm ekspedisinya dan pernah dirantai bagaikn pesalah dan banduan dihdpn raja dan ratu Sepanyol...mengapa? krn Columbus sewenang-wenangnya mengatakn dia berjaya mencari jln ke Timur dan menjumpai ' orang2 India'...konotasi 'Indian' ini tetp melekat pd kaum2 asli Amerika walaupon mereka bukanlah seketurunan dgn orang2 India di Benua Kecil...sudah tentu Ratu Isabella berase marah krn benua Amerika bukanlah yg dia cari tetapi NUSANTARA!...benua Amerika sudah lama diketahui oleh Dajjal The AntiChrist dan raja2 Eropah dlm 'secret societies' lama sebelum penjelajahan Columbus....




sudah tentu wakil illuminati telah membisikkn ke telinga Isabella bhw Amerika bukanlah matlamat mereka dan Columbus tdk pernah pun sampai ke Timur Jauh....ekspedisi yg lain pula nampaknya membuahkn hasil seperti Magellan dan Francis Drake...semua ekpedisi ini ditutup dgn kempen2 seperti 'Dunia Baru','Jalan Ke Timur','Monopoli Rempah' dan kerajaan Kristian Presto John....

ttpi usaha Raja Manuel I nampaknya membuahkn hasil apabila,sokongannya kpd industri pelayarn Portugis berjaya memimpin kpd kejayaan demi kejayaan dlm mencari jln ke Timur....


muke vasco da gama yg terlebih posing....
* 1498 — Vasco da Gama telah menjumpai jln laut ke India...
* 1500 — Pedro Álvares Cabral menjumpai Brazil....
* 1505 — Francisco de Almeida tlh menjadi wizurai pertama di India....
* 1503-1515 — Alfonso de Albuquerque, tlh menguasai monopoli di Lautan Hindi dan Teluk Parsi utk Portugis....




apabile Lopez de Sequeira tlh berjaya sampi ke Melaka dgn 5 kapalnya,maka bermulalh strategi paling licik dajal dlm mencari keturunan Rasullulah s.a.w yg hilang di tengah2 'bangsa yg hilang'.....

lama b4 kejayaan phk Portugis berjaye mencari 'kerajaan Presto John' di Melaka,Dajjal The AntiChrist tlh lame mengetahui kisah satu bangsa spiritual di Timur Jauh melalui manuskrip2 purba,kitab2 dan ramalan2 agama.....

walaupon Portugis tlh berjaya bertapak di Melaka,namun mrka begitu sukar hendak meluaskn pengaruhnye di seluruh Tanah Melayu,ini krn tentangan sengit drpd pelbagai penjuru sprti dari Kerajaan Johor-Riau,kerajaan2 kecil di Tanah Melayu dan Kerajaan Acheh begitu sukar buat mereka meluaskn pengaruh....orang2 Melayu di Tanah Melayu lebih baik sedikit dari kepulauan Indonesia dari segi perpaduan,ini krn di Indonesia,suku kaumnya lebih kompleks dan ragam bahasanya lebih banyak....ini yg membuatkn Belanda lebih mudah menjjh Indonesia...ttp teori ini x bley dipakai di Tanah Melayu....komposisi kaum di Tanah Melayu perlu dirumitkn supaya teknik 'Divide and Rule' dpt dilaksanakan!!!


belanda jg menyerh klh di Melaka stlah mengambil alihnye dr Portugis walaupon mrk berjaya mengendalikn Indonesia yg besar ttpi mrk masih kabur dgn keadaan di 'Semenanjung Tanduk Emas' yg begitu misteri buat mrk sbg bangsa Eropah.... mrk cuba bertpk di Perak ttp loji2 mrk di Sungai Perak tlh dimusnahkn... apa yg membuatkn mrk takut di Perak amtlah misteri.... ttp dajal x berputus asa,dia pon menghantar British (Inggeris adlh pangkaln terhebat dan terbesar dajal ketika tuh) utk meninjau peluang utk menguasai Tanah Melayu... setelah mengkaji komposisi kaum dan keadaan di Tanah Melayu, wakil Illuminati Inggeris tlh mengambil keputusan utk membawa masuk ramai pekerja2 Cina dan India ke Tanah Melayu... mengapa Cina dan India? kern dua negara ini mempunyai tenaga manusia yg ramai dan miskin... memecahkn komposisi penduduk di Tanah Melayu amtlah penting utk merealisasikan satu cabang dari prinsip Freemason-Illuminati 'Ordo Ab Chao' iaitu Divide and Rule.Pecah dan Perintah.!!!!!



semakin ramai pekerja Cina di Tanah Melayu... mrk banyak bekerja di tapak2 perlombongn ketika tu...di antara mereka adalah ketua2 dan wakil2 'secret societies' Cina yg menganut faham Illuminati dan juga ejen2 Freemason...merekalh yg menubuhkn pelbagai kongsi gelap,iaitu istilah 'secret societies' bg orang2 Cina.... apabila majoriti pekerja2 Cina sudah ramai dipecah-pecahkn utk menyertai pelbagai kongsi gelap,inilh masanya utk bermain api... perebutn kawasan perlombongn cuma taktik sahaje.. .cntoh yg terbaik ialah di Perak, negeri yg pertama menerima residen British di Tanah Melayu... dua kongsi gelap terbesr iaitu Ghee Hin dan Hai San tlh bertempur dlm siri Perang Larut,mengakibatkn British campur tgn di Perak... taktik ni juge digunakn dikesemua negeri2 yg akhirnya menjadi Negeri-negeri Melayu Bersekutu... .

LIHAT,YG MEMBUAT KEKACAUAN BUKANLAH MELAYU,TETAPI ORG LUAR...!!! Org luar yg membuat kekacauan dan org luar yg dtg masuk menjjh... tnpa bantuan para konspirator dari kalangn Chinese Illuminist dan tuan Eropah mereka, maka sampai kiamat pon British x dpt menjjh Tanah Melayu... perhatikn,British bley sahje membawa angkatn perangnya menyerang Tanah Melayu sepertimane Belanda menjjh Indonesia dan Sepanyol menjjh Filipina,ttpi mengapa British bersusah payah membuat perjanjian demi perjanjian,strategi dan siasah serta mengekalkn sultan2? lihatlah taktik Illuminati-Inggeris ditempat-tempat lain... India misalnya,raja2 Hindu dan Moghul dibunuh atau dilucutkan takhtanya dan warisan dirajanya dimusnahkn...

INGAT RAJA2 MELAYU!FREEMASON AMAT TERINGIN UTK MENAMATKAN RIWAYAT KESULTANAN MELAYU...raja2 Pattani tlh dikejar sehingga ke Kedah dan Perak dan dibunuh dgn kerjasama orang2 Thai...kesultann Jawa jg tlh ditamatkn kuasa politiknya olh Belanda dan kini tiada apa2 pon kepentingn sekadar wujud utk dijadikan 'muzium hidup' di Indonesia...kesultann Sulu sudah lama pupus... Cuma yg tinggal ialah Kesultanan Melayu di Tanah Melayu dan Kesultanan Brunei... inilah dua Kesultanan Melayu yg masih gagah berdiri setelah pelbagai perancangn Illuminati-Inggeris ke atas mereka...
daulat tuanku!!


Sementara itu di jajahan2 Inggeris yg lain, pemerintah2 mereka terus dihapuskn tanpa banyak soal...maharaja China berjaya dihapuskn dgn mudah sekali (China tidak dijjh British secara langsung tetapi secara halus dgn anjing2 penjjh yg berkeliarn di sana sini merosakkn orang2 Cina dgn candu dan menghasut mereka menggulingkn maharaja,China juga terpaksa tunduk dgn kehendak British selepas kekalahn memalukan China dalam siri Perang Candu,hanya Hong Kong dijajah British)....

di tempat2 laen seperti di Afrika dan Pasifik,kesemuanya menjadi jajahan total mrk,namun Tanah Melayu nampaknya naik sedikit darjat jajahan mereka sebagai 'negeri naungan Ratu Inggeris'.Mengapa?Kerana Tanah Melayu masih mempunyai pemerintah... dan Inggeris hanya mampu mengacau melalui residen2 mereka... x seperti di negara2 laen yg dijjh secara total di mana pemerintah tempatn dihalau atau dibunuh dan Inggeris memerinth secara langsung,sultan2 Melayu masih mampu menulis surat kpd Ratu Inggeris dgn glrn 'Sultan' atau 'Pemerintah' walaupon Ratu Inggeris tahu bhw itu adlh negeri naungan British,dgn kata lain adlh jjhn mereka...

PERANCANGAN ILLUMINATI TERHADAP BANGSA MELAYU AMATLAH ANEH SEKALI...segala-galanya dilakukn dgn amt teliti terhdp bangsa spiritual ini... jika tersilap perancangn,maka akn terangkatlah satu alter misteri terahsia bangsa ni...Alter ni x bley dikalahkn dgn seribu angkatn perang...x bley dikalahkn dengan seribu jeneral perang terlatih... alter ni bley ditidurkn...mengapa British x menghantr shj angktn perangnya utk menyuraikn perarakan2 menentang Malayan Union pdhl Malayan Union adlh 'masterpiece' yg telah dirancang beratus tahun sebelum tu oleh dajal? semata-mata perarakn shj bley memadamkn hasrat Malayan Union olh Dajjal Laknatullah 'AntiChrist'?APA RAHSIANYA?

bangsa Melayu adlh satu bangsa bertamadun...ni diakui olh para penjjh mereka...apabila mrk sampai ke dunia sblh sini,betapa terkejutnya mrk dgn satu bangsa aneh yg telah mempunyai kerajaan sendiri,organisasi masyarakat yg tersusun,kostum dan pakaian yg kemas,cara hidup yg tersusun dan yg paling mengejutkn mereka ialah majoritinya menganut agama Islam?!...padahal kaum2 di sekeliling mereka hanya memakai cawat dan kurang bertamadun ttp bangsa misteri ini tlh mampu membuat kapal perang!..rupa-rupanya inilh 'kerajaan Presto John yg hilang' yg tlh dirampas oleh orang2 Arab dari mereka...aku akn cerita blik ape itu kerajaan presto john..mrka tlh terlambat utk menguasai satu bangsa spiritual yg akn menamatkn segala ramalan kitab2 kuno... sebab tu ktka dajal (Dajal gemar mengembara ke seluruh dunia utk memahami karakter sesuatu bangsa) yang tlh sampai dahulu di Nusantara,apabila kembali ke Eropah bertemu dgn para pembantunya di klngn para penyembah Iblis,menceritakn satu bangsa yg menepati ramln dalam 'Holy Scriptures'. aku akn cerita blik ape itu 'holy scriptures'......

"Cepat cari bangsa itu,Kristiankn mrk atau kamu semua akn musnah!"

sebab tu di dlm buku2 sejarh,orang2 Eropah berlumba-lumba mencari jln ke Timur,dunia misteri yg diidam-idamkn oleh dajal...Amerika,Afrika dan India bukanlh tujuan mereka...tu adlh 'rezeki terpijak' dlm perjalann mrk mencari bangsa misteri... Beratus tahun mrk menangani bangsa Arab sudah tentu mrk x mahu mslh laen bertambah jika bangsa Melayu diIslamkn....ttp mrk terlambat...

PERANCANGAN TUHAN LEBIH SEMPURNA DARI MEREKA... sebab tu apabila Portugis menapak di Melaka,organisasi Jesuit (satu organisasi Christian Zionist yg amat licik) tlh menghantar satu paderi agungnya iaitu St. Francis Xavier utk mengkristiankn orang2 Melayu...!

st. francis xavier yg terlebih feeling...
tpi ggl...pemerinthan Portugis yg kejam di Melaka tlh menggagalkn usaha2 dajal...Portugis pon dihalau dari Melaka dan digantikn oleh Belanda (Dajal tidak peduli nyawa atau kepentingn org lain,jika x diperlukn maka 'habis madu sepah dibuang'...ttpi Belanda berkelakuan amat aneh di Melaka...tindakan2 kejamnya di Indonesia x pula dipraktikkn di Melaka...

NAMPAKNYA BANGSA MELAYU x BLEY DILYN KEJAM...Belanda dan Inggeris tlh belajar dari kegagalan Portugis...setelah mempelajari karakter bangsa Melayu,maka tahulah mereka bahawa ORANG2 MELAYU LEBIH SUKAKAN DIPLOMASI DARI KEKERASAN....sbab itu Inggeris lebih 'beradab' melayn bangsa Melayu di Tanah Melayu berbanding bangsa2 lain di jjhn2 lain.. melayu nampaknye lbiy di'manjakan' Inggeris terutama golongan bangsawan,para kerabat diraja dan sultan2...peristiwa pemberontakn ke atas J.W.W Birch di Perak amat2 mengajar British supaya menghantar residen yg memahami karakter orang Melayu.Sebab itu Hugh Low dihantar menggantikan J.W.W Birch merupakan seorang yang telah sedia mengkaji sensitiviti org Melayu...di satu ketika,British menggunakn kekerasan,di satu ketika tindakn British seperti ditahan2...padahal bkn susah utk mengerahkn bala tenteranya utk meruntuhkn takhta sultan2,membunuh mrk dan memerintah Tanah Melayu dgn kekerasn seperti yg telah dilakukn di India...PIHAK INGGERIS MEMANG HENDAK MELAKUKAN BEGITU TETAPI DINASIHATKAN OLEH DAJAL supaya memperlahankn tindakan mereka.

APA RAHSIANYA?


DAJJAL LAKNATULLAH TAKUT PEPERANGAN BERLAKU DI ANTARA INGGERIS DAN BANGSA SPIRITUAL DI BUMI MALA DAN INI SEOLAH-OLAH MEMPERCEPATKN RAMALAN2 DALAM 'HOLY SCRIPTURES' SEPERTI KEBANGKITAN IMAM MAHADI DAN TURUNNYA NABI ISA A.S...

melalui 'secret societies' di China dan England,Dajjal The AntiChrist tlh merangka plan jangka panjang utk menwn Nusantara...ramai penyelidik konspirasi tahu tentang plan Illuminati-Zionis dlm merangka plan beratus tahun bagi penubuhan negara Israel,ttp majoriti mrk masih x tahu tentang plan Illuminati utk menubuhkn pangkalan di Singapura....INILAH PLAN PALING LICIK DAN TERSEMBUNYI.!!!!

General Li Mi dari China tlh pergi ke kwsn Segitiga Emas (kwsn penanamn popi terbesar) dan tlh disediakn bekaln oleh ejen2 CIA....Li MI tlh memulakn penanamn pokok popi utk menghasilkn dadah yg akhirnya dipasarkn oleh atasan Illuminati....Illuminati tlh pon diketahui terlibat di dlm pengedaran dadah sejak berabad lamanya...sape yg membekalkn dadah kpd rakyat China semasa era Perang Candu?... x perlu dijawab lagi soalan ni...pd tahun 1960,seorang Li telah mengambil alih urusan ini setelah kematian Li Mi...namanya?Sudah tentu ' orang-orang' Li lagi.Li Wen-Huan.


Carter,duta Amerika ke China semasa pentadbirn Bush,telah memilih Thomas S. Gates (ahli Freemason) utk mewakili Amerika ke China...David Rockefeller merestui pemilihan ini dan Gates tlh dipindahkn dari pekerjaan lamanya di J.P Morgan and Co. (J.P Morgan adlh ahli Illuminati yg ada kaitan dgn Tragedi Titanic) ke Peking...bank2 Illuminati tlh diketahui secara rahsia menyalurkn bantuan kpd China Komunis bertahun lamanya.....

Utk membicarakn penglibatan keturunan Li (cntohnya seperti Li 'Lee' Kuan Yew) dgn pertubuhn penyembah Iblis Illuminati, x sempurna jike kita x membincangkn juga perann yg dimainkn oleh kongsi2 gelap Cina...'Secret Societies' Cina ini bnyak memainkn peranan penting dlm mengekalkn hala tuju masyarakat Cina ke arah rasis dan kauvinis,terutama apabila menyambut fahamn ekstrim Komunis pd abad ke 20 hingga kemerdekaan Tanah Melayu dan Singapura....dunia barat dan 'conspiracy theorist' menamakn 'secret societies' yg disertai oleh orang2 Cina khususnya Li Family sebagai Triads...kongsi gelap ini mewakili induk pimpinan Li Family dan sebagai perwakilan penting Illuminati di sebelah Timur Jauh...triads (kongsi gelap) adlh satu kelompok rahsia Cina yg sama bentuknya jika kita hibridkan Mason dan Mafia;seperti Lodge P2 dlm Freemason kecuali ia lbiy besar...lebih menarik jika disebutkn Mafia pernah bekerjasama dgn Triads terutamanya pd tahun 1970,dan dikatakn pihak Mafia x menyukai sikap sombong kongsi gelap Cina tersebut....

Pimpinn Triads Li Family....

Li Chi-tang - pemimpin seberang laut
Li Hslen - chih
Li Hsiu-ch’eng - Hunan
Li Hung - Honan
Li K’ai-ch’en - Triad, Shanghai
Li Lap Ting - Kwangsi province
Li Ping-ch’ing - Triad, Shanghai
Li Shih-chin
Li Wen-mao - utara Peking, Fatshan
Li Yuan-fa - Hunan
Li Chol Fat -Hong Kong
Li Jarfar Mah - Britain
Li Kuan Yew-Singapura dan Tanah Melayu (ttp kini Malaysia mempunyai pimpinan Triad yg berasingan)!


Kongsi2 Gelap Cina (Chinese Secret Societies)

Satu drpd nama kongsi gelap yg terkenal adlh Heaven and Earth Society...nama2 yg lain adlh seperti Hung League dan Three United Association....freemason sememangnya tlh lame berminat kpd kongsi2 gelap ni mlh beberapa ahli freemason tlh membuat kajian mendalm serta menulis buku mengenainya termasuk G. Schlegel (The Hung League. 1866) dan J.S.M Ward (The Hung Society. 1925).... sejarah China adlh satu sejarah berkenaan dinasti2 yg memerintah dan penubuhn banyk kongsi gelap utk menentangnya...merentasi sejarah China,hanya satu cara utk menentang para raja dan pemerintahn pusat iaitu melalui kongsi gelap...kongsi gelap adlh jawapn kpd org2 yg x mempunyai kuasa,terpinggir atau teraniaya,utk menentang penindasn atau apa jua yg mengakibatkn kesedihan dan malapetaka kpd kehidupan mrk....

mereka x pernah kekurangn anggota dlm kongsi gelap dan x juga kekurangn alasn utk memujuk org2 miskin dan tertindas utk menyertai kongsi2 gelap...berbeza dgn 'secret societies' di Eropah dimana umumnya ahlinya terdiri dari golongan pertengahan dan elit,kongsi2 gelap Cina adlh terdiri drpd orang2 miskin dan bawahan...bilangn rakyat China yg ramai adlh sebab utama dajal mahu mempergunakn org2 Cina...mereka dijadikan 'pawn of the game' dlm usaha dajal mahu menubuhkn pangkalannya di Singapura....membawa masuk ramai org Eropah ke Singapura dikhuatiri membhyakn perncngan...x seperti kes Australia,di mana jaraknya jauh dari bangsa misteri....Di Australia, banduan-banduan,pelacur,org2 melarat dari Eropah dibawa masuk beramai-ramai ke Ausralia sehingga memaksa Aborigin (kaum pribumi Australia) makin terdesak menghadapi penjjhn populasi ni....


'Penjjhan Populasi' adlh terma yg sesuai utk menerangkn apa yg terjadi di Singapura...mengapa cara di Australia x digunkn oleh dajal ke atas Singapura?Padahal bukannya susah untuk melambakkan Singapura yang kecil berbanding Australia dengan 'mat-mat saleh' dan automatik menubuhkn satu negara...mengapa menggunakn org Cina?Perdagangn dan perniagaan adalah retorik sahaja sebagai 'gula-gula' untuk orang-orang Cina yang miskin dari wilayah-wilayah mundur di negeri China mendapatkn sinar hrpn baru di bumi org2 Melayu...

ORANG2 CINA IBARAT BENTENG MANUSIA BARISAN HADAPAN BAGI MENGHADAPI PENENTANGAN MUSLIM MELAYU.jika peperangan terjadi,orang2 Cina yg akn terbunuh dahulu dgn segala AMUK DAN PARANG TERBANG Melayu...bangsa kesayangn dajal,Yahudi Zionis dan hamba kesayangannya,Christian Zionist (Freemason sebagai contoh) sudah pasti terselamat dari amukn org2 Melayu dan sempat melarikan diri sambil memijak mayat2 orang2 Cina sebelum merancang pelbagai plan utk membuat 'counter attack'.....

orang2 Melayu adlh satu bangsa yg suka MEMENDAM RASA...sikap mereka misteri dan pendiam...mereka x suka mencetuskn kekacauan serta-merta jika mereka diganggu,diprovok atau diusik sensitiviti mereka....TETAPI MEREKA AKN MEMENDAM PERASAAN DEMI PERASAAN DENDAM MEREKA sehingga ke tahap kritikal dan 'psycho'...apabila sampai satu tahap,ALTER AMUK mereka akn meletus...inilah yg cuba dihindarkn setiap penjjh mereka...dari mana perkataan 'amok' dlm bahasa Inggeris diambil?!! lihat,bahasa Inggeris terpaksa meminjam perkataan 'amuk' dari bhs Melayu utk menerangkan fenomena ini disebabkn mrk x mempunyai konotasi yg tepat dari bhs mereka utk menjelaskn jenis psikologi ni....

amuk adlah seolah-olah ekslusif utk bangsa Melayu walaupon semua manusia turut mengamuk jika berada pd tahap tertentu...jka kita lihat di Barat,sudah menjadi trend para pelajar yg dibuli atau menghadapi tekann perasaan yg teruk utk memikul senjata menembak secara rambang ke arah pelajar2 lain...ttpi setiap org Melayu tulen amnya menyimpn alter berbahaya ni...istimewanya,mereka pandai mengawal dan menggunakannya...jika x,sudah tentu tak ada seorang pun Cina atau India rasis dan kauvinis dpt hidup di bumi mereka..

JIKA KAUM2 LAIN PANDAI MENGHORMATI BUDAYA DAN AGAMA MEREKA,TIDAK MENJADI MASALAH BUAT ORANG2 MELAYU UTK TURUT MENYAMBUT MEREKA DGN SENYUMAN DAN MENGHORMATI MEREKA KEMBALI........

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...