15 Dec 2010

FREEMASON LAGI......

[PENGHARGAAN :Terima kasih kepada BLOG CACAMERBA atau penulis asal artikel dibawah ;kerana sudi berkongsi maklumat yang sangat berharga , semoga kita dapat banyak manfaat dari semua ini ]

Antara Sektor pangkat POPULARn dalam FREEMASON, Scottish Lodge dan American Lodge....ada 33 pangkat semuanya...tapi di Amerika cuma ada 32 level, utk ke level 33, mereka harus diiktiraf di Scotland...lihat lambang kerajaan Amerika, cuba kira berapa helai bulu pelepah burung tuh pd kedua-dua kepaknya...tapi harus diingat, tak semua ahli Freemason tahu mereka menganggotai satu persatuan yg amat berbahaya....ni adlh krn cuma mereka yg berpangkat 31 ke 33 (tertinggi) saje yg tahu tujuan dan motif sebenar kumpulan ini...ada satu pendapat utk peringkat tertinggi yg mengatakan ahli bawhn harus ditipu dan dialih perhatian mereka dari kebenarn kumpulan tu kerana mereka masih mentah....


krg kene ingat, persatuan mcm freemason nih., pd mereka bangsa tak penting, yg penting, matlamat mereka, NWO/ New World Order....

Sape yg cetuskn perang dunia 1 dan 2? korang ingat apa yg korng belajar kat sekolah tuh betul??? merekalah sebenarnya yg cetuskan perang2 nih. kenapa?.........

sebb mereka adlh Bankers, dan bila negara berperang, negara akn amik hutang. mereka akn bagi hutang dgn bunga yg tinggi...tak dapat bayar, mereka akn kenakan syarat2 ketat supaya mereka dapat 'kawal' kerajaan' tuh.... bjk kan dorg....

hitler, sapa yg finance dia? Rothschild, dia nih antara kepala Illuminati.... nnti aku post detail sape rothschild neh...dia Yahudi, tapi kenapa dia finance org yg seksa Yahudi? Sebab dia bukan kisah pasal bangsa, yg dia tau plan NWO....sebab itulah, mereka dah rancang, atas dasar kesian(pasal Holocaust), pencerobohan atas Palestine oleh Yahudi (mereka claim mereka Yahudi, sebenarnya mereka bukan Yahudi pon, cuma suku kaum Tar Tar ) di halalkn....kononnya tanah Palestine tuh milik mereka.sebab tuh, Rothschild bnyk invesment kat Israel...dan sapa ingat pasal salah satu hadis nabi, pasal tentera dajal akn ada tulisah KAFIR sampai org buta hufur pon dapat baca?....tgk gmbr neh!!!!!!


tentera ape yg akn tlg dajal...?? lmbg mata satu tu pon ade sekali... so, fikirlah....


maslah NWO nih bukan masalah Islam saje, tapi masalah global....diorang nih aim utk semua, bukan pada muslims saja...utk tunduk dan patuh pd syurga duniawi yg mereka cipta...penentang akn mereka humban dlm neraka, juga ciptaan mereka....

skrng kita sedang sibuk pasal kegawatn ekonomi...aku nak tanya korang, pernah x korang terfikir mcmmana kegawatan ekonomi terjadi?... aku pernah tanya sorang member la, budak course ekonomi...dia kata ia benda biasa dlm pasaran, harga naik turun dan juga fenomena biasa...bukan ke mengarut tuh?sebab ekonomi bukan alam semulajadi.ada penentu dan kene tentu...so sapa atau apa penentunya?

bila ekonomi jatuh, ramai hilang kerja...bank pulak skrg kononnya dah murah hati nak bagi pnjamam punya byrn balik...ada juga yg kene meminjam dari bank utk survive. Tgk susur galur nih.....kite yg kt bwh sekali..debt slaves..!


ni aku nak update sket pasal philadelphia project..
knp dajal beria2 nak project ni berjaya..?
sbbnye nak lawan teknologi zikir...
teknologi zikir nilah yg digunakan oleh asif untuk pindhkan istana balqis.. even ifrit, jin terkuat pon xdpt nak lawan... sape2 yg xtaw cite ni try la usha blik post aku b4 this...


so kt sini aku trgkan sket ape tuh teknologi zikir...


cara Asif memindahkn Istana Balqis ckp mudah iaitu dgn niat di dalam hati saje...walaupon Asif hanya sekadar berniat, ttpi “niat” yg dicetuskn dlm hati Asif x sama dgn cara kita org biasa berniat....niat yg didetikkn oleh Asif sebenarnya “berkaedah”...dan ia sejenis kaedah teknologi yg berkaitn amalan2 tarekat dlm ilmu tasawuf...

Niat beliau telh disokong oleh suatu teknologi tasawuf yg diberi nama Keramat Dunia Ke-19......
dlm kitab Lum’atul Aurad karangn Wan Ali Bin Abdul Rahman Al-Kelantani ade membahaskn bhw ketika Asif berniat ‘menghadirkn’ istana Balqis, asif telh menyertakan sekali dlm niatnya kalimah “Yaa zaljalaa..liwal ikram…”....
Ulama2 tasawuf keseluruhannya menyetujui bhw martabat teknologi yg dimiliki Asif adlh antara tertinggi dikalangn manusia biasa (tidak termasuk Nabi & Rasul)....teknologi keramat Asif sudah berada di puncak teknologi tasawuf yg dinamakn capaian akhir “Kun fayakun”.....

perbahasn panjang lebar tentg martabat2 keramat seperti ni juge bley didapati dlm kitab Syarah Hikam dan Sairus As-Salikin.....


apakah Keramat Dunia KE-19??
ni aku trgkan sket...
keramat Dunia Ke-19 atau ringkasnye KDK-19 ialah suatu martabat ilmu yg dianugerahkn Allah SWT kpd insan2 yg tlh mencapai tahap kekasih Allah...sesiapa sahaja boleh memperolehnya asalkn bertaqwa, berzuhud, bertarekat dan beramal soleh...KDK-19 x bley diperoleh hanya dgn kuat beribadat dan berzikir...terdapat kaedah2 tertentu yg mesti diikuti dan dipandu oleh guru tarekat yg mursyid utk memperolehnya.....
keramat Dunia Ke-19 bermaksud sesiapa yg memilikinya akn mampu menghadirkn atau mengadakn sesuatu benda, kejadian atau tingkahlaku hanya dgn niat di dlm hati...dlm erti kata lain apa yg terlintas di hati akn dimakbulkn Allah...

Peringkat2 Keramat Dunia....
dlm kitab tasawuf tlh diterangkan dgn nyata akn KDK-1-KDK-20.... KDK boleh diringkaskn sebagai visi akhir seseorang ahli tarekat....ttpi ada juga ahli tarekat yg tiada langsung mendpt KDK ini, cuma sekadar mendapat keramat2 yg biasa seperti menyembuhkn penyakit, berkomunikasi jarak jauh atau berjalan di atas air.....
berikut ialah senarai teknologi KDK yg menjadi rebutan ahli2 tarekat:

KDK-1 : peringkat ni Allah amat kasihkn dan memuji-muji nama mereka (ahli tasawuf)...alangkah bertuah dan mulianya mereka ni krn sentiasa dipuji Allah....

KDK-2 : Allah sendiri mengucap terima kasih kpd mereka...sekiranya kita diucap terima kasih olh seorang yg hina pun sudah cukup baik, apatah lagi jika Allah sendiri yg mengucapkannya....

KDK-3 : Allah sgt kasih dan cinta akn mereka...jika seorang raja mencintai kita sudah cukup utk kita bermegah dan mendapat faedah, apatah lagi raja sekian alam sendiri yg cintakan kita....

KDK-4 : Allah sendiri menjadi wakil utk mengurus urusan mereka....

KDK-5 : Allah menjamin rezeki ke atas mereka ke mana sahaja mereka pergi....


KDK-6 : Allah mengawal tubuh badan mereka dari disakiti musuh......

KDK-7 : Allah menjadi sahabat teman setia mereka....

KDK-8 : Ahli sufi berjiwa besar dan x terasa terhina membuat kerja2 yg x disukai org...malah mereka x suka ditolong org hatta raja sekalipun...

KDK-9 : tinggi hemah dan kezuhudan seta tidak sedikit pon ternoda dgn kemegahan dunia...


KDK-10 : kaya hati, tenteram dan aman. x terkejut dgn kekayaan baru yg datang dan x pula susah hati bila ditimpa kemiskinan....

KDK-11 : bersinar-sinar nur hati mereka hingga dpt memberi petunjuk kpd org ramai tentang ilmu2 rahsia, hikmat2 yg tak dapat diberi oleh manusia biasa....

KDK-12 : sentiasa berlapang dada sehingga bala yang besar tidak mampu langsung menggundah-gulanakan jiwa mereka...

KDK-13 : wajah mereka sentiasa terpancar sinar kehebatan dan mampu merebahkan org yg melihat atau musuh yg mendekati hatta raja yg zalim sekali pon....

KDK-14 : Allah Taala melimpah keberkatan pd segala pergerakn tubuh dan perilaku mereka seperti tempat tidur, bekas mkn dan tempat duduk sehingga diambil org untk keberkatan...malah yg bersahabat dgn mereka juga mendapat tempias ilmu2 keramat mereka...

KDK-15 : mereka menguasai lipat jln bumi, udara dan air sehingga jika dikehendaki terbang di udara atau menyelam di laut dalam nescaya diperkenankn Allah....

movie pasal philadelphia experiment ni pon ade...


KDK-16 : mereka dpt menunduk dan menjinakkn segala jenis binatang buas mlh binatang itu dpt dijadikan khadam suruhan pula....

KDK-17 : mereka dianugerahkn perbendaharaan bumi. Sekiranya mereka mengkehendaki harta karun itu timbul dari perut bumi nescaya berlaku....mereka juga mampu mendatangkn rezeki (makanan) sendiri jika terasa kelaparn....

KDK-18 : mereka menjadi tumpuan org ramai kepada org yg berhajat berkasih kpd Allah wajarlah dijadikn mereka ni sebagai wasilah...berkhadamlah dgn mereka ni mudah-mudahan akn sampai makrifat kpd Allah....

KDK-19 : apa sahaja yg terlintas di hati atau tergerak lidah utk meminta sesuatu hajat nescaya tercapailah hajat mereka....

KDK-20 : Terjatuh mesra kasih org ramai apabile terpandang mereka.....

Kesimpulan
Dajjal tahu siapa Asif bin Barqiya, apa kehebatannya dan ini bukn sesuatu jangkaan kerana Dajjal mampu mendapat maklumat berikut melalui Iblis laknatullah. ..cuma Dajjal itu x mampu meniru dan mencipta ilmu tasawuf kerana ia ilmu makrifat yg berkaitan kezuhudan hati....dajjal x mampu mencipta teknologi ini kerana ia berasaskn wirid dan zikir...Zikir x boleh dilihat kehebatannya, ianya hanya boleh didengar...menyedari kekurangan ini Dajjal terpaksa berhempas pulas menggunakan tenaga elektrik dan cahaya untuk menandingi ilmu tasawuf ini. Eksperimen Phildephia sudah menjalani beratus-ratus ujian tanpa diketahui....ni bukanlah bermakna Dajjal masih diperingkat tenaga elektrik, Dajjal sudah pun mempunyai teknologi cahaya yg digunakan UFO...Cuma Dajjal belum bersedia menimbulkan teknologi itu di tengah2 masyarakat skrng kerana ia belum sesuai....

Kejayaan menggunakan cahaya akn berlaku juga seperti kejayaan memunculkan gambar di skrin televisyen zmn dahulu... idea teknologi ini akn didetikkan di otak slh seorang terpilih (the chosen one) x lama lagi....dgn terhebahnya teknologi itu kelak maka hampirlah saat perang dunia akhir zaman........!!

P/S : maklumat ilmu tasawuf adlh sesuatu yg sensitif bgi masyarakat yg tiada ilmu zmn skarang ni...bagi yg berminat mengetahuinya dgn lebih lanjut hendaklah menanyakn sendiri kpd tuan guru-tuan guru di mana2 sekolah pondok... jgn sesekali menanyakn ilmu ni di internet walaupon ada ustaz2 yg membuka ruang bicara secara online... ok??


care Dajjal menubuhkn negara Yahudi Israel....!
menyedari bhw suatu platform antarabangsa dan komuniti diperlukan utk perlaksanaan matlamat One World Government.... dajjal telah melakukn suatu perancangn rapi utk menubuhkn negara Yahudi Israel melalui kaedah2 perundangn antarabangsa dan sekiranya x berjaya kaedah paksaan akn digunakn...melalui pergerakan Illuminati yg majoriti ahli-ahlinya berkelulusn law, Dajjal dari pejabatnya di Segitiga Bermuda tlh merancang bhw negara Yahudi perlu ditubuhkn melalui suatu gerakn NGO yg kuat yg dpt mempengaruhi ahli2 politik dunia. Maka keputusan yg dibuat ialah menubuhkn pertubuhan Zionis... prtubuhan ini akn berfungsi sebagai agen penggerak utama dlm menubuhkn negara Israel dan akhirnya bertindak sebagai pemerintah negara tersebut... Oleh itu seseorang perlu dipertanggungjawabkn utk melaksanakn kerja2 nie....

Sejarah pertubuhan Zionist Antarabangsa....
pertubuhan Zionist diasaskn oleh seorang bekas peguam yg berbangsa Yahudi iaitu Theodor Herzl.... Herzl dilahirkn di Budapest, Hungary....dia menerima ijazah dlm perundangn tetapi memilih utk menceburi bidang penulisn...

herl yg tgh layan jiwang......

cmne timbul idea menubuhkn Zionist ?....
menurut suatu sumber, pd 1891 semasa Herzl berumur 31 tahun, dia tlh berhijrah ke Paris sebagai tetamu undangn bagi persidangn akhbar Vienna Neue Presse....dia menganggap peningkatn sikap anti-sematik (anti yahudi) timbul krn fahamn dan sikap org yahudi sendiri yg x mahu berubah.... (Sumber ini mungkin rekaan sahja untuk menutup cerita bhw Herzl sebenarnya sdg diarah “seseorang” bukannya suka2 pergi Paris)
Semasa di Paris, dia menyaksikn sikap anti-sematik yg menebal di Francis semasa cuba membela Dreyfus yg cuba menyatakn kesaksian bagi kes penindasn Yahudi... Bila Herzl meninjau kelibat Alfred Dreyfus, dia terdengar suara sumbang dari para hadirin mengatakn “Death to the Jews!, death to the Jews!“. Dreyfus ialah seorg Yahudi sejati serta berpangkat besar dlm ketenteraan negara Perancis....
Alfred Dreyfus yg speknye agak old skul....hehe, terasa nak pinjam plak spek dea..

namun begitu, org Perancis sngt maju, berbudaya di dunia...sifat anti-sematik mrk susah utk dihakis... Herzl berasa kurg senang dan menyimpulkn bhw penyelesaian terhadap sifat anti-sematik ialah menempatkn semula mereka (minoriti Yahudi) di tnh bumi asal mrk iaitu Palestin...anti-Sematik akn pudar, dia percaya, hanya bila Yahudi mempunyai negara mereka sendiri...daripd tu, Herzl menubuhkn gerakn politik Zionist....selepas berjumpa Dreyfus, Herzl tlh menggunakn sepenuh masa hidupnya utk mencapai matlamatnya iaitu membina sebuah Negara Yahudi merdeka....dia mula membuat risalah (brochure) dan mengedarkn risalah2 berikut dikalangn Yahudi Eropah...risalahnya itu mendapat sambutn yg menggalakkn dari masyarakat Yahudi Eropah dari pelbagai negara....

dlam tahun 1897, kongres pertama Dunia Zionist tlh diadakn di Bassel, Switzerland...Ia merupakn kali pertama org2 Yahudi seluruh dunia berjumpa utk membincangkn agenda politik...bahasa perantaraan yg digunakn dlm kongress tersebut ialah bahasa Jerman.... mreka sedar bahawa organisasi politik perlu dibentuk utk mencari negara baru...kongress sebulat suara mengundi Herzl sebagai Presiden organisasi...mereka mula menetapkn tarikh akhir, menetapkan corak bendera, dan bersetuju membuat perjumpaan setahun sekali... pd pejumpaan pertama tersebut, Herzl tlh berucap dgn mengatakn “Jika kamu semua berkendak, maka ia bukn lagi fantasi”.......

kongres yahudi pertama....

x dinafikn bhw hasrat Herzl menubuhkn negara Yahudi iaitu Israel didorong oleh arahn dari pemimpinnya dlm pergerakn Illuminati...cara Herzl bekerja adlh luar biasa... dia x lagi menghiraukn akn kerjayanya dan keluarganya, malah yg lebih aneh ialah ia x perlu mencari sumber kewangan utk bergerak ke serata dunia...dari mana dia mendapatkn semua kos pengangkutannya ke sana ke mari itu?...

x lain adlh dari jutawan2 yg juga ahli Illuminati... jutawan2 ni telah diarhkan utk membantu Herzl dari sumber kewangan sebagai jalan memudahkn kerja2 Herzl....jutawan2 ini juga berbangsa Yahudi atau dikenali sebagai financiers.....


Prsetujuan yg diperoleh tntg kwsn negara Israel ialah bumi Palestin...pemilihn ni dibuat berasaskn disitulah tempt lahirnya Nabi Yaakub a.s. yg juga digelar bapa Bani Israel (nama Israel adlh gelarn kepada Nabi Yaakub)...namun begitu, hasrat ni terhalang krn ketika tu Palestin di bwh kekuasaan Kerajaan Islam Turki Uthmaniah...khalifah Islam ketika tu ialah Sultan Abdul Hamed II (1876-1909) iaitu khalifah yg sngt tegas dan patuh kpd ajrn Islam....



Herzl berangkt ke Turki pd Mei 1901 untk berjumpa Khalifah...misi Herzl ke sana ialah memujuk Khalifah menyerahkn bumi Palestin kpd orang2 Yahudi...mlangnya, Khalifah enggn menyerahkannya kpd orang2 Yahudi, mlh permintaan Herzl itu dibalas dgn kata2 berikut;

“Beta lebih rela ditikam dengan besi daripada melihat Palestin hilang.“

Herzl terkejut dgn pendirian Sultan Abdul Hamed, perasaan dendamnya pd khalifah x dpt dibendung lagi...ttpi dendamnya perlu disimpan dahulu, jln lain harus difikirkn sbgi menunaikn hasrat menubuhkn negara Israel...
lepas tu, Herzl berhijrah ke seluruh dunia utk mencari tmpt yg sesuai bg menubuhkn negara Israel...herzl tau tulah tugs yg diberi oleh pemimpinnya (Dajjal) sepanjang hidupnye... jika ggl mungkin ia akn ditimpa masalah...
pd 1903 Joseph Chamberlain dari British Royal Commission tlh menawarkn khidmat berunding dgn kerajaan Mesir bg mendapatkn tempt di Seltn Palestin iaitu Semenanjung Sinai....malangnya, rundingn ggl. Kerajaan British lepas tuh menawarkn kwsn di Utara Afrika iaitu Uganda dan Cyprus...herzl membawa cadangn ni kpd Kongres Zionis di Bussel...


keputusan yg dibuat pd kongres ke-6 itu ialah persidangn sebulat suara xbersetuju dan bumi Palestin adlh kwsn terbaik untk penempatan negara Israel memandangkn ia adlh bumi sejarah Yahudi dan makam Nabi Yaakub...
Herzl ggl dlm melaksanakn misi Illuminati, Zionis dan pemimpinnya Dajjal...pada 1904, Herzl tlh mati akibat serangan sakit jantung...mayat beliau ditanam di Edlach, Selatan Austria...herzl mati ketika berumur 44 tahun.


lambg kongress dorg..



taktik akhir Dajjal Mendapatkn Palestin....
satu arahn diturunkn oleh Dajjal kpd pemimpin Zionis (pengganti Theodor Herzl) dlm melaksanakn misi mendapatkn Palestin... arahan tersebut ialah “merencanakan revolusi menjatuhkan Kerajaan Khalifah Uthmaniah pimpinan Sultan Abdul Hamed IV....tugasan ini diberikan kepada ahli freemason Yahudi Turki iaitu Mustapha Kamal Attartuk@terkutuk... misi Mustafa Kamal terkentut mendapatkn Palestin berjaye apabile berjaya menggulingkn kerajaan Khalifah Islam terakhir itu dlm Revolusi Turki pd 27 April 1920.....namun negara yahudi x dpt ditubhkan lagi atas sbb2 tertentu... nilah rancangan2 dajal, tumbgkan kerajaan beraja.. turki yg dulu beraja ditumbgkan oleh konco2 dajal nie..hrp2 institusi beraja kt malaysia ni akn tros berthn.. skrang ni pon kite dah nmpk ade undividu2 tertentu yg dah berani mncbr, menidakkan sultan kite.... so, korg bley fikir sendiri lah sape sebenarnye golongan2 tu ea..aku x mau ckp lebih2...


nilah mustafa kamal terkentut yg mngulingkan kerajaan khalifah islam.. name je islam tpi dea sebenarnye yahudi, freemason...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...